Cronica CNIR Endurocross Et.V – Secas Brazii 31.08.2024

IMG_2835Secas-Brazii Crosscountry a fost cea de a V-a etapa a Campionatului National de Endurocross al Romaniei 2024. ACS Lion Racing Team Sebis a organizat concursul pe 31 august 2024 in localitatea Secas Brazii din judetul Arad.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C ; QUAD-A și C; ATV-A și C.

Kovacs Ervin Zsolt de la clubul Master Bike Cluj defilează spre un nou titlu de Campion Național la clasa moto PRO și are acum 120 de puncte. Este urmat pe podium de Chiujdea Ioan (Motokron Racing Team), și Ivan Casian Ionuț (Quad Club Timișoara).

IMG_1733Pop Viorel Vasile (Master Bike Cluj), are la rândul lui un parcurs perfect la clasa Veterani, podiumul fiind completat de către Olaru Anton (ACS Tourmont), și Lela Stefan (Lion Racing Team Sebis).

Elekes Tamas (Go Racing București), este cel mai bun Expert, iar Jozef Horvath (Lion Racing Team Sebis), cel mai bun sportiv al clasei Hobby.

IMG_2861La clasa ATV Pro se impune Muntean Razvan de la Hard Enduro Maramureș. Pe locul doi urcă Buzăianu Răzvan (ACS Odobești), iar pe trei, Crăete Mădălin (Euronautica Racing). Mădălin s-a accidentat la puțin timp după start și doar cu mari eforturi a reușit să încheie prima tură. Felicitări pentru perseverență și multă sănătate!

Balaci Mario Alexandru (Quad Club Timișoara), este victorios la clasa ATV-C, iar Vaidacutan Săndel (ACS Odobești), la clasa Quad-C.

Tudor Alexandru Mădălin (ACS Odobești), este victorios la clasa Quad PRO și relansează lupta pentru titlul național. Pe locul doi încheie actualul lider al clasamentului, Hălmăgean Denis Florin de la clubul Lion Racing Team Sebiș. Ultima treaptă a podiumului este revendicată de către Săbăduș Ionuț (ACS Odobești).

Rezultate CNIR Endurocross Et.V – Secas Brazii 31.08.2024

Etapa a VI-a se va desfășura în frumoasa stațiune turistică Moneasa, pe 14 septembrie 2024 – organizator Lion Racing Team Sebiș.