Cronica CNIR Endurocross Etapa III – Sebis, Arad 01.06.2024

Imagine WhatsApp 2024-06-04 la 11.47.43_c41fd11cEtapa a III-a din Campionatul National de Endurocross al Romaniei s-a disputat sambata in localitatea Sebis din judetul Arad. Concursul a fost organizat de catre clubul Lion Racing Sebis pe 1 iunie 2024.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B si C ; QUAD-A și C; ATV-A și C.

Clasa PRO a avut doar trei sportivi care au reușit să parcurgă șapte ture, respectiv cei care au urcat pe podium. Victoria merge la campionul en-titre Kovacs Ervin Zsolt (Master Bike Cluj), acesta fiind urmat îndeaproape de către Glockner Norbert (amândoi de la clubul Go Racing București), și Chiujdea Ioan (Motokron Racing Team).

Imagine WhatsApp 2024-06-04 la 11.47.54_bbd3d606Pop Viorel Vasile (Master Bike Cluj), reușește victoria cu numărul trei din tot atâtea etape la clasa Veterani.

Clasele Expert și Hobby promit un spectacol de zile mari pe parcursul acestui sezon competițional. Liderul clasamentului Experților, Elekes Tamas (Go Racing), și Gherman Leonardo (Master Bike Cluj), au făcut la Sebis o cursă foarte frumoasă și strânsă. Cu doar șase secunde, se impune în această etapă Leonardo și vor urma etape interesante de urmărit la această clasă. La fel, la clasa Hobby, reușește victoria cu doar câteva zeci de secunde Popa Vlăduț Florin (Motokron Racing Team), în fața liderului clasamentului provizoriu Balin Tamas (Master Bike Cluj). Avem astfel înainte de etapa a IV-a doar un punct diferență între cei doi sportivi.

Imagine WhatsApp 2024-06-04 la 11.47.55_576e0026Crăete Mădălin (Euronautica Racing), este la a II-a victorie și are maxim de puncte posibile la clasa ATV PRO. La clasa ATV Hobby se impune în fața altor 11 sportivi Balaci Mario Alexandru (Quad Club Timișoara).

La clasa Quad PRO vine la prima lui etapă din acest Campionat direct cu victorie Bolos Otniel de la Quad Club Timișoara. Belean Luca își consolidează prima sa poziție la clasa Quad Hobby și are acum 60 de puncte.

Rezultate CNIR Endurocross Etapa III Sebis – 01.06.2024

Pe 22 iunie clubul Lion Racing Team ne așteptă la etapa cu numărul IV, etapă care se va disputa în localitatea Mica din județul Cluj.