Campionatul Mondial & European & Balcanic de Supermoto – Transilvania Motor Ring 07-08.09.2024

Comunicat de Presă

Transilvania Motor Ring împreună cu  Federația Română de Motociclism și ACS Motor Tehnic Târgu Mureș vă invită la Campionatul Mondial de Supermoto – Grand Prix of Romania!

Pe 7-8 septembrie 2024, Transilvania Motor Ring găzduiește pentru prima dată Campionatul Mondial de Supermoto. Cei mai buni 21 de piloți din 14 țări se vor întrece pe cel mai spectaculos traseu din România. 1600 metri, din care 350 metri off-road, cu sărituri, curbe și derapaje controlate. 

Vino să-i vezi pe cei mai tari piloți din lume, într-o competiție de top!

afisCircuitul de Supermoto de la Transilvania Motor Ring a fost construit în această primăvară de o echipă specializată din Italia și a fost inaugurat pe 16-18 august cu ocazia desfășurării etapelor din Campionatului Național de Supermoto al României 2024. România intră cu acest nou circuit în liga mare a țărilor organizatoare de etape de campionat mondial, spectatorii care vor fi prezenți urmând să asiste la un adevărat regal motociclist.

Marc-Reiner Schmidt este Campionul Mondial en-titre și actualul lider al clasamentului general. Germanul vine în România să lupte pentru un nou titlu de Campion cu francezul Thomas Chareyre și italianul Elia Sammartin aceștia fiind singurii care îl mai pot învinge cu două etape înainte de finalul campionatului.

Grand Prix of Romania, este etapa a VI-a a Campionatului Mondial de Supermoto, dar, cu această ocazie, spectatorii vor putea urmări și manșe din Campionatul European și Balcanic de Supermoto. Evident, nu puteau lipsi cei mai buni sportivi din România, sportivii noștri urmând să concureze în etapa a V-a a Campionatului European BMU.

Special pentru spectatori vor fi organizate și sesiuni de autografe cu cei mai buni sportivi din lume și din România, vor exista zone de unde pot fi achiziționate produse licențiate S1GP și ne vom bucura cu toții de unul dintre cele mai mari spectacole posibile pe două roți din toată lumea.

Vă așteptăm să ne bucurăm de sport!

Biletele pot fi achiziționate online aici:

https://go.transilvaniamotorring.com/evenimente/eveniment-detalii/148

 

ProgramEvenimentul are loc pe circuitul Transilvania Motor Ring, din localitatea Cerghid nr. 1/G, jud. Mures.
Publicul spectator este rugat sa se prezinte inaintea cursei cu aproximativ 1-2 ore inainte, in vederea realizarii accesului in complex. Parcarea in interiorul complexului se va realiza in limita locurilor disponibile si exclusiv in zona tribunelor. Accesul persoanelor cu dizabilități este gratuit, în baza documentului doveditor.

Comunicat de presa Grand Prix of Romania – Campionatul Mondial de Supermoto – Transilvania Motor Ring 07-08.09.2024

SR BMU Supermoto R5 – Transilvania Motor Ring, Romania 07-08.09.2024